NAOC Open IR
中国天文科学大型装置的研制与应用(一)
中国科学院国家天文台1; 中国科学院基础研究局2
2009
Source Publication中国科学院院刊
ISSN1000-3045
Volume000Issue:002Pages:199
Abstract天文学是一门以观测为主的科学,是研究宇宙中天体和天体系统的形成、结构、活动和演化的科学。它既散发着古老的气息,又沐浴着当代高科技的阳光。从我们的祖先仰望星空的那一刻,到伽利略发明第一台天文望远镜,伴随着接踵而来的各式望远镜的发明以及各种挑战极限的观测技术的产生.宇宙展现给人类的画卷显得越来越壮丽。众所周知,天文观测在我国具有悠久的历史和良好的传统。
Language英语
Document Type期刊论文
Identifierhttp://ir.bao.ac.cn/handle/114a11/42677
Collection中国科学院国家天文台
Affiliation1.中国科学院国家天文台
2.中国科学院基础科学局
First Author AffilicationNational Astronomical Observatories, Chinese Academy of Sciences
Recommended Citation
GB/T 7714
中国科学院国家天文台,中国科学院基础研究局. 中国天文科学大型装置的研制与应用(一)[J]. 中国科学院院刊,2009,000(002):199.
APA 中国科学院国家天文台,&中国科学院基础研究局.(2009).中国天文科学大型装置的研制与应用(一).中国科学院院刊,000(002),199.
MLA 中国科学院国家天文台,et al."中国天文科学大型装置的研制与应用(一)".中国科学院院刊 000.002(2009):199.
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Related Services
Recommend this item
Bookmark
Usage statistics
Export to Endnote
Google Scholar
Similar articles in Google Scholar
[中国科学院国家天文台]'s Articles
[中国科学院基础研究局]'s Articles
Baidu academic
Similar articles in Baidu academic
[中国科学院国家天文台]'s Articles
[中国科学院基础研究局]'s Articles
Bing Scholar
Similar articles in Bing Scholar
[中国科学院国家天文台]'s Articles
[中国科学院基础研究局]'s Articles
Terms of Use
No data!
Social Bookmark/Share
All comments (0)
No comment.
 

Items in the repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.